Pallopelit

Salamapallo

Kaksi joukkuetta vastakkain. Molemmat yrittävät kuljettaa pallon vastustajan maaliin syöttelemällä toinen toisilleen. Pallo kädessä ei saa liikkua. Maali syntyy, kun pallo ylittää maalilinjan ja oman puolueen peluri saa heiton maalilinjan takaa kopiksi. Jos pallo putoaa maahan, toinen joukkue saa aloittaa pelin siitä paikasta, jossa pallo kosketti maata. Palloa ei saa riistää toiselta.

Peliä voidaan vaikeuttaa siten, että maaleja saa tehdä ainoastaan toisen heitosta päällä puskemalla.

Polttopallo

Pelaajat ovat piirin sisällä (pyöreäksi rajatun alueen sisällä) ja yksi on ulkopuolella polttaja. Kun pallo osuu piirin sisällä olijaan, palaa hän ja hänestäkin tulee polttaja piirin ulkopuolelle. Peli jatkuu niin kauan kun kaikki piirin sisällä olleet on poltettu. Päähän ei saa pallolla heittää.

Tunnelipallo

Kaksi joukkuetta vierekkäin. Ensimmäiset joukkueista vierittävät pallon koko joukkueensa jalkojen välistä taakse ja viimeinen ottaa kiinni. Koko joukkue menee maahan mahalleen ja viimeinen hyppii kaikkien ylitse pallo kädessä. Joukkue nousee seisomaan ja takaa tullut lähettää pallon taas taakse. Näin pallon kuljetus jatkuu niin kauan, että kaikki ovat tehneet kierroksen lävitse. Se joukkue voittaa, joka on nopein.